Hvem er vi?

Yin Yoga Instituttet AS ble etablert i 2012 og har siden etableringen utdannet yogalærere innenfor Tradisjonell Yin Yoga og Yoga Nidra.

Du kan lese mer om Tradisjonelle Yin Yoga i hovedmenyen ved å velge de ulike fagfeltene som er av interesse.

Vi har valgt å ta inn Yoga Nidra som en del av vårt utdanningstilbud, da vi mener at denne teknikken er en svært viktig støtte til Yin Yoga praksisen. Det å fremme ro i sinnet kan man aldri bli god nok på!

Selskapet eies og drives av Anita Abrahamsen og Lisbeth Wang.

Anita Abrahamsen.

Anita Abrahamsen

Anita er hovedansvarlig for Tradisjonell Yin Yoga lærerutdanningen og Yoga Nidra lærerutdanningen.

Hun eier og driver også Yogaloftet Oslo (etablert 2007) hvor hun har undervist daglig i Tradisjonell Yin Yoga – Tao tradisjon og Tradisjonell Klassisk Yoga – Tantra tradisjon side oppstart.
Hennes undervisning innebærer fysiske yoga, pusteøvelser, avspenning, meditasjon og energiarbeid (chakra og dantien). 
Anita har i tillegg omfattende kunnskap om anatomi, fysiologi og mental trening, spesielt meditasjons- og avspenningsteknikker. 

Anita har drevet med fysisk og mental trening siden hun var 14 år. I en periode var hun en del av toppnivå innenfor roing på junior nivå i Norge.
Hun har arbeidserfaring innenfor økonomi, administrasjon, ledelse, og siden 2007 som selvstendig næringsdrivende innenfor headhunting, rekruttering, lederutvikling og HR, er ringen sluttet. Hun er tilbake ved drømmen og arbeider heltid med fysisk og mental trening.

Anitas egenpraksis i meditasjon og yoga er omfattende; hun startet med meditasjon rundt 1980. Yoga som en helhetlig teknikk kom inn i hennes liv 10 år senere.

Anita har bestått den 3,5-årige utdanningen via Yogalærerskolen i Norge (1.000 timer) – tantra tradisjon med alle yogaens teknikker i fokus: Asana, Pranayama, Mudra, Bandha, Pratyaharateknikker, Dharanateknikker (konsentrasjon) og Dhyanateknikker (meditasjon).

I tillegg har hun også fordypet seg i Tradisjonell Yin Yoga som inkluderer kunnskap om taoistisk filosofi og klassisk kinesisk medisin. Paulie Zink, Mantak Chia m.fl. er Anitas inspirasjon innenfor Yin yoga/ daoistisk yoga.

Anita har også omfattende fordypning i anatomi/fysiologi, avspenningsteknikker, meditasjonsteknikker og Kria Yoga teknikker.

Hun har gjennomført flere stille retreats i Kriya Yoga og renselsesteknikker samt Kids` Yoga Teacher Training med Maalaa (Rosalie Lazar).

Epost: anita@yinyoga.no
Tlf: 920 98830

Lisbeth Wang.

Lisbeth Wang

Lisbeth er hovedansvarlig for den teoretiske delen av våre yogalærerutdanninger. Hennes kunnskap er omfattende i forhold til en rekke fagområder.

Hun er utdannet sykepleier, og har jobbet som dette på alle nivåer. Det innebærer avdelingsarbeid, i administrasjon og som lærer. Dette har omfattet arbeid såvel offentlig som privat i inn – og utland.

Hun er også utdannet akupunktør, med videre fordypning i Frankrike  i fagområdene posturologi, auriculomedisin, matintoleranser og podologi.
Videre er hun utdannet ernæringsterapeut, som kompletterer tidligere kunnskap.

Lisbeth stiftet kontakt med yoga allerede som femåring, og er fortsatt en dedikert yogaelev. Gjennom livet har hun alltid likt bevegelse og trening. Yoga har i perioder vært en viktig del av dette. Det er som om ringen nå er sluttet, yoga er tilbake for fullt i hennes liv!

Gjennom hennes kunnskap om Tradisjonell Kinesisk Medisin og yoga, har hun sett at dette er to områder som bør forenes og gjøres tilgjengelig for folk flest. Hun har derfor i samarbeid med Anita, arbeidet med å gjøre Tradisjonell Yin Yoga/Tao Yin tilgjengelig for elevene. De har begge en unik tilnærming til disse to fagområdene.

Lisbeth er opptatt av hele mennesket. Hun går svært grundig inn i de problemstillinger hun blir stilt ovenfor for å finne årsaken til de ulike sykdomsbildene  hun møter i sitt yrke. Hennes kunder elsker henne for hennes oppriktighet, ærlighet og ikke minst kjærlighet til yrket hun har.

E-post: wang.lisbeth@gmail.com
Telefon: 928 41100